Vacatures Symfonieorkest Rijnmond

Het Symfonieorkest Rijnmond bestaat inmiddels alweer zeven jaar en staat onder leiding van Cor van der Linden. (1e violist bij het Rotterdam Philharmonisch Orkest).Het is een orkest met veel ambitie, voornamelijk bestaande uit 55 gevorderde amateurs en beroepsmusici

van alle leeftijden.

Ons repertoire bestaat uit symfonische muziek in de breedste zin van het woord.

Inmiddels heeft het Symfonieorkest Rijnmond al meerdere succesvolle concerten gegeven, zoals in de grote zaal van de Doelen te Rotterdam gevolgd door goede recensies in o.a. het Algemeen Dagblad.

Op dit moment hebben wij enkele vacatures voor gevorderde violisten, cellisten, contrabassisten, en koperblazers die in een gezellige ambiance muziek wil maken.

Ons eerstvolgende concert is zaterdagavond 28 juni in de Prinsekerk te Rotterdam

met o.a. Concert voor bandoneon van Astor Piazzolla.

Tevens hebben wij een vacature voor een gevorderde amateurcellist, die onze cellogroep als aanvoerder(ster) wilt leiden. Hierbij gaat het ons niet alleen om voldoende spelniveau, maar ook leiding kunnen geven aan een groep.

Voor studenten van conservatoria een unieke kans om ervaring op te doen.

Wellicht zijn er in uw omgeving amateurmusici die niet afweten van ons bestaan en interesse hebben om in een symfonieorkest te spelen.

Wij repeteren iedere maandagavond van 19.30 – 22.00 uur in het Albeda College, Baljuwstraat 2 te Rotterdam.

Voor aanmelding kunnen zij contact opnemen met ondergetekende via telefoonnummer 078-6742842 of, bij voorkeur, per email naar: secretaris@symfonieorkestrijnmond.nl

Voor verdere informatie verwijs ik naar onze website : www.symfonieorkestrijnmond.nl.

Namens het bestuur SOR,

Paul Bergwerf

Secretaris Symfonieorkest Rijnmond